maanantai 29. elokuuta 2022

Syyskausi 2022 aloitetaan uudella vuosikymmenellä kun tulee 60v täyteen ;) ja takana huikea elo erilaisissa töissä ja tavallaan kehä on umpeutunut, kun ajattelee että ensimmäiset huvitkin oli jo ala-asteikäisenä kaataa puita kirveellä ;)

STIHL MS 500i W moottorisaha Ruiskumoottori ja lämpökahvat käytössä syyskauden alkaessa tilauksissa jos kohteessa isompia puita, joissa läpimittaakin yli 50 cm. Tällä pitäisi kaadon lisäksi pätkintäkin olla joutuisampaa tehojensa takia kuin aiemmilla 600-1000€ moottorisahoilla.

Tiedustelut Talonmiespalvelu@gmail.com (Aina sähköpostilla)


Syyskausi 2022 aloitetaan uudella vuosikymmenellä kun tulee
 60v täyteen syyskuun alkupuolella ;) ja takana huikea elo erilaisissa töissä ja tavallaan kehä on umpeutunut, kun ajattelee että ensimmäiset huvitkin oli jo ala-asteikäisenä kaataa puita kirveellä ;)

Syntymäpäiviä juhlitaan  mieluiten muulla kuin kahvipöydän äärellä, toivottavasti työtilauksen merkeissä ja käteistä on kohteessa varattuna riittävästi ;)

TALONMIESPALVELU@GMAIL.COM ( Tähän yhteydenottonne, kiitos )

Yhteydenotot aina ensisijassa selkeästi se katuosoite + paikkakunta laittaen selkeästi ja toiveaikojanne. Työt pyrin tekemään aina sateettomaan aikaan. Ei ole järkeä sateella toimia kun poutapäiviäkin on.

Pihapuiden kaadot Ylöjärvi, Tampere, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Akaa, Sastamala etc Pirkanmaalla sekä ympäryskunnissa. Edetään aina hommiin katselmuksen jälkeen käteisellä ennen puunkaatoa tmv:aa.

Monasti kohteessa pihoihin saadaan jo ilmaan sillä että annetaan raivaussahan / lankaleikkurin laulaa, sekä pensasleikkureiden tehdä tarvittavat, niin jo alkaa ympäristö näkymään eikä hyttyset vaivaa pahanakaan kesänä.

27.8.2022 lankaleikkurilla piha mihin ei ollut ruohonleikkurilla asiaa Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa 


Pihapuiden kaadot pensasaitojen leikkaukset alasleikkauksia myöden, ruohikoiden leikkaukset, maanmuokkaukset puutarhajyrsimellä Ylöjärvellä ja Ylöjärven ympäryskunnissa Pirkanmaalla pihapalveluina ja puutarhatöinä kotitalousvähennysmahdollisuus tarvittaessa. 

Lauantaina 27.8.2022 lankaleikkurilla rinnepiha kuukauden ruohikon kasvut alasleikaten Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa.

Isot ja jyrkätkin rinteet hoidetaan vesakkoleikkurilla, raivaussahalla, lankaleikkurilla tai pensasleikkurilla kulloisenkin tarpeen ja tilauksen mukaan reippahasti sahan / leikkurin laulaen


Varatkaa käteistä riittävästi, jos tulee kohteessa muutakin mieleen mitä pitäisi leikata / kaataa. 

Laskulle en tee mitään, ei tee monet muutkaan, edes passiakaan et saa jollet ole ensin maksanut. Kaikki tilaustyöt joko heti kaikki tai jaksotetuin ennakkomaksuin, niin homma pelaa sujuvasti.

Hyväntekeväisyyttä tehköön muut, sillä sitähän se monasti on, kuten moni yrittäjä tietää, jollei maksua heti saa niin ei sitä saa välttämättä ollenkaan. ;) Toimin aina hyvin kun on motivoitu oikein ;) Tässä iässä ilmaistöitä tehdään vain lapsille ja lapsenlapsille ;).

Tiedustelut ja tilausvahvistukset E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com sähköpostin kautta. Selkosuomella viestinne, kiitos.

Puhelin 044-3380291 whatsup on toki, vaan monasti ei tilaisuutta iltaisin vastailla jos laitan jalalla koreasti Tesoman tanssisalilla tai olen uimassa.

--------------
Pihapuiden kaadot, leikkaukset, karsinnat, pätkintä, kuten pensasaitojen, ruohikoidenkin leikkaukset Ylöjärvi, Tampere, Pirkanmaa talousalue eri kuntineen Valkeakoskea myöden ;)
--------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti